PAKKETTEN

2021 is inmiddels even onderweg. Voor mij een hele valse start door Covid 19. De eerste maanden heb ik weinig kunnen werken. Nu ben ik inmiddels weer een aantal weken onderweg. Heerlijk om weer op de baan te staan en te kunnen lesgeven.Daarnaast ga ik lesgeven in padel bij de media centrale wanneer er binnen gesport mag worden. Ik heb in september 2020 mijn diploma gehaald en sta te popelen om ermee te gaan starten. Padel is upcoming in Nederland en de locatie bij de media centrale is heel bijzonder.

Mark Veldmate Tennis werkt met strippenkaarten. Je hebt de keuze uit meerdere strippenkaarten voor volwassenen en de jeugd. Mocht je ideale pakket er niet bij staan, dan kun je kiezen voor het ‘Pakket op maat’. Wanneer je bijvoorbeeld 2 keer in de week wilt komen trainen of langer dan 60 minuten wil trainen.

Voor aanvang van de afgenomen strippenkaart dient tenminste de helft van het factuurbedrag te zijn voldaan. Het restant dient uiterlijk op de helft van het lessenaantal te zijn voldaan. Op de lessen is het lesreglement van Mark Veldmate Tennis van toepassing. Door je aan te melden ga je akkoord met de privacyverklaring. Alle prijzen zijn per persoon aangegeven en zijn inclusief BTW.

Ook kun je terecht bij mij voor het bespannen van je tennisracket. Neem hiervoor telefonisch contact op of vul het contactformulier op de website in. Ik zorg ervoor dat je snel weer over je racket kan beschikken.

Tot snel op de tennisbaan. 

Groepsles jeugd en volwassenen

20 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

 

€440 €330

Groepsles jeugd en volwassenen

10 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€220 €165

Groepsles jeugd en volwassenen

5 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€110 €82,50

Pakket op maat

Voor specifieke wensen neem contact met mij op

Prijs in overleg

Maak kennis met tennis

3 lessen

Groepen van 4 personen

€37,50

Privétraining

1 op 1

Snel resultaat

€50

Duo training

Leer van elkaar.

Met zijn 2-en les.

 

 

 

30