PAKKETTEN

Ik ben nu ongeveer een klein half jaar bezig met het geven van tennislessen. Het winterseizoen zit er bijna op. 1 April starten we met het zomerseizoen. De tennislessen worden gegeven bij Breakout Grunopark te Harkstede. De lessen duren standaard 60 minuten. 

Je hebt de keuze uit meerdere strippenkaarten voor volwassenen en de jeugd. Mocht je ideale pakket er niet bij staan, dan kun je kiezen voor het ‘Pakket op maat’. Wanneer je bijvoorbeeld 2 keer in de week wilt komen trainen of langer dan 60 minuten wil trainen. 

Voor aanvang van de afgenomen strippenkaart dient tenminste de helft van het factuurbedrag te zijn voldaan. Het restant dient uiterlijk op de helft van het lessenaantal te zijn voldaan. Op de lessen is het lesreglement van Mark Veldmate Tennis van toepassing. Door je aan te melden ga je akkoord met de privacyverklaring. Alle prijzen zijn per persoon aangegeven en zijn inclusief BTW. 

Ook kun je terecht bij mij voor het bespannen van je tennisracket. Neem hiervoor telefonisch contact op of vul het contactformulier op de website in. Ik zorg ervoor dat je snel weer over je racket kan beschikken.

Groepsles jeugd en volwassenen

20 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

 

€335/ €255

Groepsles jeugd en volwassenen

10 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€180/ €140

Groepsles jeugd en volwassenen

5 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€90 / €70

Pakket op maat

Voor specifieke wensen neem contact met mij op

Prijs in overleg

Maak kennis met tennis

3 lessen

Groepen van 4 personen

€27,50

Privétraining

1 op 1

Snel resultaat

€42,50

Duo training

Leer van elkaar.

Met zijn 2-en les.

 

 

 

€25