PAKKETTEN

Het zomerseizoen zit er op en vanaf oktober 2019 zullen de lessen vast worden gegeven bij Sportcentrum Kardinge. De afgelopen zomer zijn alle lessen gegeven bij Breakout Grunopark  te Harkstede. Ik kijk ontzettend tevreden terug op de zomer. Veel nieuwe mensen, steeds meer uren en ik probeer me iedere dag te ontwikkelen als tennisleraar.  De afsluiting met het tennistoernooi op 22 september 2019 was een succes. 

Mark Veldmate Tennis werkt met strippenkaarten. Je hebt de keuze uit meerdere strippenkaarten voor volwassenen en de jeugd. Mocht je ideale pakket er niet bij staan, dan kun je kiezen voor het ‘Pakket op maat’. Wanneer je bijvoorbeeld 2 keer in de week wilt komen trainen of langer dan 60 minuten wil trainen. 

Voor aanvang van de afgenomen strippenkaart dient tenminste de helft van het factuurbedrag te zijn voldaan. Het restant dient uiterlijk op de helft van het lessenaantal te zijn voldaan. Op de lessen is het lesreglement van Mark Veldmate Tennis van toepassing. Door je aan te melden ga je akkoord met de privacyverklaring. Alle prijzen zijn per persoon aangegeven en zijn inclusief BTW. De prijzen zijn zomerprijzen. Voor de winterpakketten kun je er per strippenkaart €15 bij optellen. De privé en duo lessen worden €2,50 duurder per keer. Dit geldt vanaf 7 oktober ieder jaar. 

Ook kun je terecht bij mij voor het bespannen van je tennisracket. Neem hiervoor telefonisch contact op of vul het contactformulier op de website in. Ik zorg ervoor dat je snel weer over je racket kan beschikken.

Tot snel op de tennisbaan. 

Groepsles jeugd en volwassenen

20 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

 

€335 €255

Groepsles jeugd en volwassenen

10 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€185 €140

Groepsles jeugd en volwassenen

5 lessen strippenkaart

3 of 4 personen

€90 €70

Pakket op maat

Voor specifieke wensen neem contact met mij op

Prijs in overleg

Maak kennis met tennis

3 lessen

Groepen van 4 personen

€27,50

Privétraining

1 op 1

Snel resultaat

€42,50

Duo training

Leer van elkaar.

Met zijn 2-en les.

 

 

 

€25